"Man får inte låta studierna komma i vägen för sin skidåkning"
"Man kan ju variera skidåkningen med lite studier också"
/ Skidåkarstudenter på LTU

måndag 24 juli 2017

Böda beachvolleyveckan

Åkte till Böda på Öland en vecka för att spela beachvolleyboll. Det är en turnering per dag och man lottas ihop och kör i mix, alltså en tjej och en kille per lag. Ibland har man tur och kommer med en grym spelare och ibland mindre tur. Men de flesta är iallafall taggade! Jag hamnade med varierade nivåer så jag fick pröva allt möjligt. Men en dag var ju absolut den roligaste men en mer taggad kille, sen var det dagen med bästa vädret också, så det kunde ju ha haft med det att göra hehe. En av dagarna var en dam- och herrturnering också.

Fantastiskt kul vecka, dock så var det tydligen historiens sämsta väder där de tre första dagarna, alla andra år hade det varit supersol och fint, men vi fick kallt och blåst. Men men man fick lära sig en massa ändå och köra så gott man kunde. Kul att lära känna härliga människor och såklart spela beachvolleyboll hela dagarna. De två sista dagarna hade vi superfint väder så då blev man glad! Här är alla anmälda, ca 300 pers!


Massa planer, typ 20 stycken tror jag.


Här är Simon, pluggar också på LTU. Vi var ett litet gäng på Böda från Luleå som spelar volleyboll i Luleå, via Mittlivsstil. Simon är grym som ni ser!


Jag och Dennis kör en budgetsommar då vi endast jobbade en månad på turné denna sommar så vi bodde i tält istället för i stuga.

Har ett riktigt camouflagetält alltså! Can you find it in the picture? Haha.
Mattias, en annan killesom också spelar i Luleå ar på Böda och bodde i tält bredvid oss. Han köpte en luftmadrass och tryckte in i sitt enmannatält. Såg mysigt ut!


Kul vecka!

Lärde mig massor och ska försöka komma iväg hit nästa år eller annat år och få drömvädret!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar